YOUR WEEKLY ONLINE CLASS SCHEDULE (EST)

Monday Classes

QUICK DANZES

6 AM Learn It then Danz It  – 20 min
7 AM Learn It then Danz It  – 20 min
8 AM Just The Steps, That’s It – 15 min
10 AM Learn It then Danz It  – 20 min
1:30  PM Learn It then Danz It – 20 min
2 PM Just The Steps, That’s It – 15 min
7:30 PM Just The Steps, That’s It – 15 min
8 PM Learn It then Danz It  – 20 min

EXTENDED DANZES

5 AM Wake Up and Hit it Hard – 45 min
9 AM Danz Insanity – 60 min
11 AM Danz Insanity – 60 min
12:30 PM DI Hip Hop & Latin Mash Up– 45 min
5 PM Danz Insanity – 60 min
6:30 PM Pure Hard Core Danz Athletics – 50 min
9 PM Danz Insanity Express – 45 min
10 PM Danz Insanity Express ULTRA – 60 min

Tuesday Classes

QUICK DANZES

6 AM Wake Up & Get It Going!!  – 30 min
7 AM Learn It then Danz It  – 20 min
8 AM Let’s Learn Some Danzes!!! – 30 min
8:45 AM Just the Steps That’s It  – 15 min
3 PM Just The Steps, That’s It – 15 min

EXTENDED DANZES

9:30 AM Lets Kick Some Danz Insanity ASS – 60 min
11:30 AM Danz Insanity Morning Burn – 60 min
1 PM DI Latin and Hip Hop mix it up – 45 min
2 PM Learn It then Danz It – 45 min
4:30 PM
 Danz Insanity – 60 min
5:30 PM Learn It then Danz It – 45 min
6:30 PM Danz Insanity Ultra: All Danz Athletics – 45 min
8 PM Danz Insanity Express – 45 min
9 PM Danz Insanity XPress – 45 min
10 PM Danz Insanity ULTRA – 60 min

Wednesday Classes

QUICK DANZES

7 AM Learn It then Danz It! – 20 min
8 AM Just the Steps, That’s It – 15 min
12 AM Learn It then Danz It! – 30 min
2 PM Learn It then Danz It! – 20 min
3 PM Just the Steps, That’s It – 15 min
10 PM Just the Steps, That’s It – 15 min

EXTENDED DANZES

6 AM Wake Up and Join the DI Express Team! – 45 min
9 AM Lets Kick Some Danz Insanity ASS – 60 min
11 AM Danz Insanity Morning Burn – 60 min
1 PM Latin and Hip Hop mix it up – 45 min
5 PM Danz Insanity – 60 min
7 PM Danz Insanity Ultra – All Danz Athletics – 45 min
9 PM Danz Insanity Express – 45 min

Thursday Classes

QUICK DANZES

7 AM Good Morning & Get It Going!!  – 30 min
8 AM Learn It then Danz It  – 20 min
12 PM Hip Hop Beats ONLY! – 30 min
2 PM Latin Rhythms ONLY! – 30 min
8:30 PM Intro Learn It DANZES Nice & Slow  – 30 min

EXTENDED DANZES

9 AM Lets Kick Some Danz Insanity ASS – 60 min
11 AM Danz Insanity Mid Morning Burn – 60 min
1 PM Pure Danz Athletics – 45 min
3 PM Danz Insanity XPress – 45 min
5 PM
 Danz Insanity – 60 min
6:15 PM Hip Hop & Latin Mash Up – 45 min
7:30 PM Danz Insanity Hip Hop & Latin Express – 45 min
9 PM Danz Insanity Express – 45 min
10 PM Danz Insanity XPress – 45 min

Friday Classes

QUICK DANZES

7 AM Intro to Danz INSANITY Learn It then Danz It  – 30 min
8 AM Let’s Learn Some Danzes!!! Nice & Slow – 30 min
2 PM Latin Rhythms ONLY! – 30 min
4 PM Just the Steps That’s It – 15 min
6 PM Let’s Learn Some Danzes!!! Nice & Slow – 30 min
10 PM Let’s Learn Some Danzes!!! Nice & Slow – 30 min

EXTENDED DANZES

6 AM Wake Up and Join the DI XPress Team – 45 min
9 AM Lets Kick Some Danz Insanity ASS – 60 min
11 AM Danz Insanity Morning Burn – 60 min
1 PM Latin and Hip Hop Mash Up – 45 min
3 PMDanz Insanity XPress – 45 min
5 PM
 Danz Insanity – 60 min
7 PM Danz Insanity Ultra – All Danz Athletics – 50 min
9 PM Danz Insanity Express – 45 min

Saturday Classes

QUICK DANZES

8 AM Learn It then Danz It – 20 min
8:30 AM Just The Steps, That’s It – 15 min
9 AM Learn It then Danz It – 20 min
12 PM Let’s Learn Some Danzes!!! Nice & Slow  – 30 min
3 PM Learn It then Danz It – 20 min
10 PM Learn It then Danz It  – 30 min

EXTENDED DANZES

7 AM Hip Hop Danz Athletics Mash Up – 45 min
10 AM
 Lets Kick Some Danz Insanity ASS – 60 min
11 AM Danz Insanity Morning Burn – 60 min
1 PM Latin and Hip Hop Mash Up – 45 min
5 PM Danz Insanity – 60 min
7 PM Danz Insanity Ultra: All Danz Athletics – 45 min
9 PM Danz Insanity Express – 45 min

Sunday Classes

QUICK DANZES

7 AM All Danz Athletics All Power  – 30 min
9 AM Learn It then Danz It – 20 min
12 PM Just the Steps That’s It  – 15 min
2 PM Learn It then Danz It – 20 min
4 PM Learn It then Danz It – 20 min
6:30 PM Let’s Go Hard Danz Athletics XPress – 30 min
8 PM Learn It then Danz It – 30 min

EXTENDED DANZES

8 AM Hip Hop & Latin Mash Up – 45 min
10 AM
 Lets Kick Some Danz Insanity ASS – 60 min
11 AM Danz Insanity Mod Morning Burn – 60 min
1 PM DI Latin and Hip Hop mix it up – 45 min
5 PM Danz Insanity – 60 min